Nieuwbouwproject Sparrenhof

Nieuwbouwproject Sparrenhof
Het voormalige café Sparrenhof krijgt een nieuwe invulling. Hier stelt Bautonic het project Sparrenhof voor. Dit nieuwbouwproject van 4 exclusieve urban villa’s ligt op een boogscheut van het centrum van Begijnendijk. Vraag vrijblijvend het lastenboek aan voor meer informatie of maak een afspraak via het contactformulier.

Afbraakwerken

De afbraakwerken zijn eind 2021 afgerond waardoor het perceel bouwrijp is voor de 4 exclusieve villa’s. 

Ruwbouwwerken gestart

Begin april 2023 zijn de ruwbouwwerken gestart aan project Sparrenhof. We werken met een gelijmd binnenspouwblad dat ervoor zorgt dat er minder koudebruggen ontstaan en het verwerkingsproces vergemakkelijkt. 

Ruwbouw klaar Juni 2023

De ruwbouw is afgerond net voor het zomer bouwverlof van 2023. Ondertussen zijn reeds de ventilatie kanalen en de voorbereidingen voor elektriciteit  in een eindfase. 

 

Start Afwerking Januari 2024

Na het Kerstbouwverlof starten we met de afwerking van de woningen. De tegels worden eerst geplaatst. Nadien kan  het plaatsen van de NILAN geothermische warmtepomp starten. Zowel de keuken en badkamers worden in de maand maart geplaatst. 

Deuren en trappen worden het laatst gemonteerd hiermee zijn de werken binnen dan ook afgerond. Oplevering voorzien april 2024.